GamesLifestyle

Alles over de Nintendo Switch

De Nintendo Switch is de officiële opvolger van de Nintendo Wii. In het begin was het eigenlijk nog niet het succes waar Nintendo op gehoopt had. Gelukkig lijkt hier nu verandering in te komen dankzij een mooie line-up aan spellen. Inmiddels zijn er zelfs al meer consoles verkocht dan de originele Wii. Het grote voordeel van de Nintendo Switch is dat je zowel op de televisie als via een bijgeleverd tablet kan gamen. Dit is handig als je onderweg bent of de televisie bezet is. Je hebt zo alsnog een manier om te maken op je console.

De Switch is perfect voor het hele gezin

Ben je op zoek naar een console die niet alleen leuk is voor de kinderen, maar ook voor de ouders? Dan kom je al vrij snel uit bij de Nintendo Switch. De spellen zijn echt gemaakt om met het gezin te spelen. Dankzij een extra joystick kunnen meerdere personen aan de spellen deelnemen. Denk aan een potje Mario Kart tegen elkaar of Mario waarbij je uren achter elkaar kan proberen de levels uit te spelen. Je kan de Switch ook vanwege z’n formaat eenvoudig mee op vakantie nemen. Dit is handig als je speelgoed voor de kinderen wilt meenemen.

Controller bestaat uit twee controllers

Uniek aan de Nintendo Switch is dat ze met een Joy-con werken als controller. Het is mogelijk om de controller uit elkaar te trekken. Zo krijg je ineens twee controllers om mee te spelen. Handig als je met z’n tweeën wilt spelen. Je hoeft zo niet direct meerdere controllers aan te schaffen. Net als met de Wii kan de Joy-con ook bewegingen detecteren en kan je hem gerbuiken om met beweging te spelen. Met de controller kan je ook met één druk op de knop een screenshot maken en op Social Media delen.

Afwisselend aanbod met games

De Nintendo Switch is vooral populair vanwege het enorme aanbod met spellen. Dankzij de afwisseling in het spelaanbod kan je verschillende spellen uitzoeken. Er zijn spellen voor elke leeftijd en ook verschillende aantal spelers. Hierdoor is de console gewoon leuk voor het hele gezin. Voorbeelden van spellen die je kan spelen zijn Mario Kart 8, The Legend of Zelda; Breath of the Wild, Minecraft en Lego City Undercover. Kortom leuke spellen om met het hele gezin te gaan spelen.

Leave a reply