Films & SeriesGamesLifestyle

Beste torrent tools

Download je regelmatig software, films of series? Dan kan je dit het eenvoudigste doen via een torrent website. Maar een torrent site is enkel een link naar het bestand waarmee je via een torrent tool de film of software kan binnenhalen. Op het internet kan je verschillende torrent tools downloaden en installeren. Maar wat zijn de beste torrent tools om op je computer te installeren? Wij hebben de beste tools voor je op een rijtje gezet.

QBittorent

Ben je op zoek naar een simpele torrent tool om je bestanden mee te downloaden? Dan adviseren we QBittorent. Dit is een handige tool waarbij je geen irritante advertenties te zien krijgt. Het enige nadeel is dat je wat minder extensies kan gebruiken in tegenstelling tot concurrenten. Een groot pluspunt is dat deze tool vrij weinig GPU-kracht en geheugen van je computer gebruikt. Je kan zo zonder problemen je bestanden op de achtergrond downloaden of uploaden. De torrent tool vertraagt je PC hierbij niet. Daarnaast heeft de cliënt een geïntegreerde torrent zoekmachine. Zo hoef je niet meer per se gebruik te maken van websites zoals The Pirate Bay.

Vuze

Een zeer uitgebreide torrent tool is Vuze. Je kan hiermee nog veel meer dan enkel een paar torrents downloaden of uploaden. Voorheen had de tool overigens een andere naam namelijk Azureus. Een nadeel aan de tool is dat er advertenties vertoond worden. Het grote voordeel zijn de uitgebreide mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij films en series eerst een preview te zien. Zo kan je de kwaliteit zien voor je uren wacht om het bestand binnen te halen. Verder heeft de torrent tool een geïntegreerde antivirus. Zo worden torrents met een virus meteen geweerd. Een andere leuke optie is de bandbreete beperking. Je kan er zo bewust voor kiezen om minder snelheid naar de torrents uit te laten gaan.

uTorrent

uTorrent staat al jaren bekend als de meest gebruikte torrensite op dit moment. De site staat al sinds 2005 en heeft als nadeel dat er flink wat advertenties vertoond worden. Daarnaast moet je heel goed kijken waar je uTorrent download. Op sommige websites krijg je er ongewenste software bij cadeau. Aan de andere kant is en blijft uTorrent een vrij handige tool om torrents te downloaden. Het grote voordeel is dat de torrent tool klein is en weinig geheugen in beslag neemt. De software is niet groter dan een foto qua formaat. De laatste tijd heeft uTorrent ook meer geïnvesteerd in de online veiligheid van gebruikers. Zo kan niemand meer met je meekijken als je gebruik maakt van de tool. Dit was in het verleden helaas wel vaak het geval. Een groot pluspunt is dat je met uTorrent eenvoudig downloads kan inplannen. Je kan zo zelf bepalen wanneer de torrent tool aan de slag gaat om bestanden te downloaden.

Leave a reply